Objavljeno: 12. ožujka 2019.

Održana 16. sjednica Općinskog vijeća Općine Mikleuš

Dana 11. ožujka 2019.g. ,u vijećnici Općine Mikleuš, održana je 16. sjednica općinskog vijeća Općine Mikleuš.

Uz Izvješće načelnika o radu u prethodnom izvještajnom razdoblju, izvješća o utrošku sredstava, izvješća udruga o utrošku financijskih sredstava u 2018.g. dodijeljenih od Općine Mikleuš i Zaključka o usvajanju istih, Općinsko vijeće općine Mikleuš nakon donošenja Odluke o poništenju odluke o donošenju Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području općine Mikleuš, a koju je Općinsko vijeće usvojilo 07.lipnja 2018.g. , donijelo je Odluku o prigovorima na novi Prijedlog Programa raspolaganja te nakon toga usvojilo Odluku o donošenju Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Mikleuš.

Na kraju sjednice, Vijećnici Općinskog vijeća upoznati su da je Općina Mikleuš, na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja prijavila 3 projekta i to:
– Izgradnja pješačke staze u naselju Četekovac (MRRFEU)
– Rekostrukcija javne rasvjete u naseljima Općine Mikleuš i Uređenje društvenog doma u Boriku (zamjena postojeće drvene i dotrajale stolarije, novom PVC stolarijom).