Objavljeno: 16. ožujka 2023.

Obavijest o dodjeli uskrsnica umirovljenicima

Obavještavaju se umirovljenici s prebivalištem na području općine Mikleuš, koji primaju mirovinu u iznosu do 310,00 € (2.335,70 kuna) da će Općina, povodom uskrsnih blagdana, isplatiti uskrsnice u iznosu od 30,00 € (226,04 kuna).
Kako bi ostvarili svoje pravo na uskrsnicu, umirovljenici trebaju u Općinu dostaviti popunjen Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na uskrsnicu umirovljenika za 2023. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike:

  • osobne iskaznice (obostrano)
  • odreska od mirovine ili potvrdu o visini mirovine za prethodni mjesec izdanu od banke ili HZMO (i za inozemne i tuzemne mirovine)

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na uskrsnicu može se preuzeti na službenoj stranici Općine Mikleuš, www.mikleus.hr ili u Općini (u hodniku se nalazi kutija s obrascima).

Umirovljenici Zahtjev s potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti poštom na adresu Općina Mikleuš, N.Š. Zrinskog 93, Mikleuš, 33517 Mikleuš ili na e-mail: opcina@mikleus.hr.

Ukoliko to nisu u mogućnosti Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom mogu dostaviti i osobno u Općinu Mikleuš (u hodniku se nalazi kutija za odlaganje zahtjeva).

Rok za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje prava na uskrsnicu je 31. ožujak 2023. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 033 563 066.

Općina Mikleuš svim svojim umirovljenicima želi sretan Uskrs.

Preuzmite zahtjev:

zahtjev za ostvarivanje prava na uskrsnicu 2023