Objavljeno: 22. studenoga 2023.

Obavijest o dodjeli božićnice umirovljenicima

Obavještavaju se umirovljenici s prebivalištem na području Općine Mikleuš, koji primaju mirovinu u iznosu do 350,00 EUR ( 2.637,08 KN) tuzemne i inozemne mirovine, da će Općina Mikleuš povodom božićnih blagdana, isplatiti božićnicu u iznosu od 30,00 EUR.
Kako bi ostvarili svoje pravo na božićnicu, umirovljenici trebaju u Općinu Mikleuš dostaviti popunjen Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2023. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike:

– osobne iskaznice (obostrano)
– odrezak od mirovine ili potvrdu o visini mirovine za prethodni mjesec izdanu od banke ili HZMO (za inozemne i tuzemne mirovine)

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu može se preuzeti na službenoj stranici Općine Mikleuš, www.mikleus.hr ili u Općini Mikleuš (u hodniku se nalazi kutija s obrascima).
Umirovljenici Zahtjev s potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti poštom na adresu Općina Mikleuš, N.Š. Zrinskog 93, Mikleuš, 33517 Mikleuš ili na e-mail: opcina@mikleus.hr.
Ukoliko to nisu u mogućnosti Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom mogu dostaviti i osobno u Općinu Mikleuš (u hodniku se nalazi kutija za odlaganje zahtjeva).
Rok za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu je 15. prosinac 2023. godine.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 033 563 066.

Općina Mikleuš svim svojim umirovljenicima želi sretan i blagoslovljen Božić.