Objavljeno: 29. studenoga 2022.

Obavijest o dodjeli božićnica umirovljenicima

Obavještavaju se umirovljenici s prebivalištem na području općine Mikleuš, koji primaju mirovinu u iznosu do 2.300,00 kuna da će Općina, povodom božićnih blagdana, isplatiti božićnice.
Kako bi ostvarili svoje pravo na božićnicu, umirovljenici trebaju u Općinu dostaviti popunjen Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2022. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike:

– osobne iskaznice (obostrano)
– odreska od mirovine ili potvrdu o visini mirovine za prethodni mjesec izdanu od banke ili HZMO (i za inozemne i tuzemne mirovine)

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu može se preuzeti na službenoj stranici Općine Mikleuš, www.mikleus.hr ili u Općini (u hodniku se nalazi kutija s obrascima).
Umirovljenici Zahtjev s potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti poštom na adresu Općina Mikleuš, N.Š. Zrinskog 93, Mikleuš, 33517 Mikleuš ili na e-mail: opcina@mikleus.hr. Ukoliko to nisu u mogućnosti Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom mogu dostaviti i osobno u Općinu Mikleuš (u hodniku se nalazi kutija za odlaganje zahtjeva).

Rok za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu je 16. prosinac 2022. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 033 563 066.

Općina Mikleuš svim svojim umirovljenicima želi sretan i blagoslovljen Božić.